Customer Innovation Centre for Johnson Matthey

Category

Registration Deadline

Submission Deadline

 
Architecture September 4, 2018 October 19, 2018

Johnson Matthey is looking to build a Customer Innovation Centre (CIC) that inspires and engages customers and future partners.

The centre will showcase how Johnson Matthey applies cutting edge science to create innovative, sustainable solutions to its customers’ complex problems. The preferred site for this new centre is at Johnson Matthey’s Sonning Common facility, near Reading, which is the base of its corporate science and technology centre. It is expected that the building will be an innovative and flexible space where individual visitors and small or large groups can be accommodated in an integrated experience. The site is located in an Area of Outstanding Natural Beauty and as such will need careful design and presentation for planning.

At the first phase, Expressions of Interest are invited from innovative, multi-disciplinary design teams. It is intended that a shortlist of four design teams will be selected to prepare initial concept design proposals.

Visit the Competition website for more information.