We rely on advertising revenue to support the creative content on our site. Please consider whitelisting our site in your settings, or pausing your adblocker while stopping by.

Get the Magazine

Antwerp-based designer Vincent Van Duysen originally designed the Outdoor Collection of furniture for the terrace of a hotel he was working on that involved the overall transformation of a former military hospital’s monastery.

The minimalist lines of the aluminum tables, dining chairs and lounge chairs connect the historic use of the property with its modern-day reimagining; the chairs in particular reference the archetypal shapes of the monastery. The weather-proof collection can be powder coated in black or grey-green.

We rely on advertising revenue to support the creative content on our site. Please consider whitelisting our site in your settings, or pausing your adblocker while stopping by.
See more in Spec Sheets